Ποίοι Είμαστε

Η κλινική

Όταν χρειάζεστε επείγουσα φροντίδα, δεν θα θέλατε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται να λάβετε εξαιρετικές και προσιτές υπηρεσίες; Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές φροντίδας ματιών, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι εσείς και η οικογένειά σας θα βιώσετε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας.

Ο στόχος μας

Η αποστολή μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή με σεβασμό και συμπόνια και να εξασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα φροντίδας σαν να είμαστε οικογένεια. Αυτό το κάνουμε, θέτοντας και διατηρώντας υψηλά πρότυπα αριστείας με εκπαιδευμένο και φιλόξενο προσωπικό.

Γνωρίστε τον γιατρό

eye surgary

Ο Δρ.Μάριος Βαγιανός, απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Μόσχας, με ειδίκευση στην οφθαλμολογία σε διάφορες κλινικές της Μόσχας, ασχολείται με ευρύ φάσμα οφθαλμολογικών παθήσεων (καταρράκτη, διαθλαστική χειρουργική με λέιζερ, γλαύκωμα, παθήσεις αμφιβληστροειδούς όπως διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, ωχροπάθεια – ηλικιακή εκφύλιση ώχρας κηλίδας, βλεφαροπλαστικές επεμβάσεις κ.α.).

Έτυχε να είναι ο πρώτος κύπριος οφθαλμίατρος που έκανε την πρώτη επέμβαση Laser PRK το 1992 και μετέπειτα την πρώτη LASIK το 1998 στην Κύπρο.

Με επαγγελματική συνέπεια και γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο, προσεγγίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που δίνουν στο γιατρό την δυνατότητα να παρέχει υψηλού επίπεδου διαγνωστικές και χειρουργικές υπηρεσίες.