ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

eye surgeryΌπως καταδεικνύεται κι απο την ετυμολογία της ίδιας της λέξης, η βλεφαροπλαστική συνδέεται άμεσα με τα βλέφαρα και την βελτίωση τους στον μέγιστο βαθμό. Η βλεφαροπλαστική συνήθως διενεργείται για να τονώσει την συνολική εικόνα του προσώπου και πραγματοποιείται τόσο στα άνω όσο και κάτω βλέφαρα, με την αφαίρεση του περιττού χαλαρωμένου δέρματος και λίπους που περισσεύει γύρω απο τα μάτια και προσδίδει μια σκυθρωπή εικόνα στο άτομο. Κι ενώ για την πλειοψηφία του κόσμου η βλεφαροπλαστική θεωρείται ως μια «επέμβαση» που γίνεται καθαρά και μόνο για αισθητικούς λόγους, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η εφαρμογή της κρίθηκε επιτακτικής σημασίας ώστε να βελτιωθούν προβλήματα που υπήρχαν στην όραση και προβλήματα που αφορούσαν τα μάτια.

Η επέμβαση

Η βλεφαροπλαστική πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία διαρκεί 1-2 ώρες και χρησιμοποιείται ολική ή τοπική αναισθησία. Το κόστος μιας τέτοιας παρέμβασης αν και δεν μπορεί να καθοριστεί αφού κάθε περίπτωση διαφέρει και υπολογίζεται μεμονωμένα είναι, κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα προσιτό με την έκβαση του αποτελέσματος να αφήνει ικανοποιημένο ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το πρόσωπο αποκτά και πάλι την άλλοτε φρεσκάδα του ενώ παράλληλα το άτομο ανακτά και πάλι την νεανικότητα του. Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν παρελθόν όπως επίσης παρελθόν αποτελούν τόσο το πρήξιμο όσο και το περίσσιο δέρμα που το μόνο που προσέφεραν μέχρι τώρα ήταν την κάλυψη των ματιών και συνάμα προσέδιδαν κόπωση και ατονία στο βλέμμα. Η βλεφαροπλαστική τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια απήχηση σε άνδρες και γυναίκες.